top of page

TOTS SOM SOCIS

El fonament del CASAL de Vilafranca són els seus socis i sòcies. Més d'un miler de famílies penedesenques que fan de l'entitat, l'espai ideal on dur-hi a terme un munt d'activitats relacionades amb la cultura, el lleure, l'esport o la formació.

 

Des dels seus orígens, el CASAL ha estat una entitat lliure i democràtica. En cada etapa ha estat governada des de les estructures funcionals que els seus socis han escollit i actualment aquesta estructura de govern es centra en l'Assemblea General, que és el màxim organ de decissió de l'entitat i on tots els socis hi tenen veu i vot per igual.

 

L'entitat ofereix diferents espais de participacio i implicació als seus socis i per aquest motiu, des de fa molts anys, el Casal compta amb associats que s'organitzen en seccions o ajuden com a voluntaris en diferents tasques o projectes.

 

Al llarg dels més de 111 anys d'història de la institució, els socis del Casal han impulsat recerca, pensament, formació, solidaritat o creativitat. Elements bàsics per al progrés de la nostra societat i que en cada etapa històrica, han sabut regenerar-se per adaptar-se a l'entorn social i cultural del moment.   

 

 

Com puc ser soci o sòcia del Casal de Vilafranca?

 

 

Quins tipus de soci o sòcia hi ha a l'entitat?

 

 

Descobriu un ampli  programa de beques i ajuts

 

Ser soci o sòcia del Casal de Vilafranca és molt senzill. El tràmit el podeu realitzar des d'aquí mateix clicant al damunt d'aquesta imatge o us podeu apropar a les nostres oficines de la Rambla de Nostra Senyora, 35-37 i no cal pagar cap quota d'ingrés.

 

Fes-te soci o sòcia del Casal

 

 

​​

 

Al llarg d'aquests darrers anys, l'entitat ha anat modelant les tipologies de quotes de socis per aconseguir una graella d'opcions que s'ajusti al màxim a les necessitats d'aquelles persones o famílies que volen formar part del Casal.

 

En aquest apartat us en detallem les característiques i imports de cadascuna d'elles.

 

SOCI DE MÈRIT

9,50€ / mes*

 

Poden accedir a aquesta tipologia persones majors de 65 anys amb 5 anys d'antiguitat a l'entitat o majors de 60, jubilats laboralment amb una antiguitat de 10 anys. Poden tenir beneficiaris.

* Es paga una quota trimestral.

SOCI JOVE

10,50€ / mes

 

Poden accedir a aquesta tipologia joves de 18 a 25 anys. No poden tenir beneficiaris.

SOCI INDIVIDUAL

12,50€ / mes

 

Poden accedir a aquesta tipologia persones majors de 25 anys. No poden tenir beneficiaris.

SOCI SÈNIOR

12,50€ / mes

 

Poden accedir a aquesta tipologia persones majors de 65 anys amb una antiguitat mínima de 3 mesos. Poden tenir beneficiaris.

 

SOCI FAMILIAR

20,50€ / mes

 

Poden accedir a aquesta tipologia persones majors de 18 anys. Poden tenir com a beneficiaris els fills fins als 25 anys i una persona major d'edat.

​​​

 

 

El Casal de Vilafranca disposa d'un programa de beques i ajuts per a tots els seus socis o sòcies.

15% DE DEDUCCIÓ DE LA QUOTA SOCIAL A L'IMPOST SOBRE LA RENDA DE LES PERSONES FÍSIQUES.

Aquest programa del que en són beneficiaris tots els socis i sòcies, és possible gràcies a formar part del Cens d'Entitats de Foment de la Llengua Catalana, de la Generalitat de Catalunya. 

PROGRAMA DE BEQUES 'TOTS HI TENIM LLOC'

 

Aquest programa de suport a famílies amb una renda familiar disponible que els situa en risc d'exclusió és possible gràcies al suport de la Federació d'Ateneus de Catalunya.

PROGRAMA NADONS

Aquest programa està adreçat a famílies amb un únic infant de 0 a 3 anys, que realitzi activitats a l'entitat.

 

PROGRAMA DE BEQUES PER FAMÍLIES MONOPARENTALS

 

Aquest programa està adreçat a socis i sòcies de l'entitat que configuren una unitat familiar monoparental i tenen fills menors de 18 anys fent activitats a l'entitat.

 

PROGRAMA DE BEQUES PER FAMÍLIES NOMBROSES

Aquest programa està adreçat a socis i sòcies de l'entitat que configuren una unitat familiar reconeguda per la Generalitat de Catalunya com a família nombrosa.

Si us trobeu identificats com  a possibles beneficiaris d'alguna de les línies de suport, contacteu amb les nostres oficines i us en donarem els detalls de tramitació.

acivill@casal.org

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També cal tenir en compte que cada mes de desembre es domicilia una quota destinada al programa de millores progressives de les instal·lacions de l'entitat, amb l'objectiu de disposar dels millors equipaments a disposició dels socis i les seves famílies.

El seu import correspon al de la quota que tingui associada cada soci o sòcia.

QUOTES CORPORATIVES

 

 

L'entitat també compta amb un programa de quotes adreçades especialment a empreses.

Els interessats ens poden fer arribar un correu electrònic a casal@casal.org, indicant QUOTES CORPORATIVES i els informarem detalladament.

 

 

bottom of page