top of page

TOTS SOM SOCIS

El fonament del CASAL de Vilafranca són els seus socis i sòcies. Més d'un miler de famílies penedesenques que fan de l'entitat, l'espai ideal on dur-hi a terme un munt d'activitats relacionades amb la cultura, el lleure, l'esport o la formació.

 

Des dels seus orígens, el CASAL ha estat una entitat lliure i democràtica. En cada etapa ha estat governada des de les estructures funcionals que els seus socis han escollit i actualment aquesta estructura de govern es centra en l'Assemblea General, que és el màxim organ de decissió de l'entitat i on tots els socis hi tenen veu i vot per igual.

 

L'entitat ofereix diferents espais de participacio i implicació als seus socis i per aquest motiu, des de fa molts anys, el Casal compta amb associats que s'organitzen en seccions o ajuden com a voluntaris en diferents tasques o projectes.

 

Al llarg dels més de 111 anys d'història de la institució, els socis del Casal han impulsat recerca, pensament, formació, solidaritat o creativitat. Elements bàsics per al progrés de la nostra societat i que en cada etapa històrica, han sabut regenerar-se per adaptar-se a l'entorn social i cultural del moment.   

 

 

Com puc ser soci o sòcia del Casal de Vilafranca?

 

 

Quins tipus de soci o sòcia hi ha a l'entitat?

 

 

Descobriu un ampli  programa de beques i ajuts

 

Ser soci o sòcia del Casal de Vilafranca és molt senzill. El tràmit el podeu realitzar des d'aquí mateix clicant al damunt d'aquesta imatge o us podeu apropar a les nostres oficines de la Rambla de Nostra Senyora, 35-37 i no cal pagar cap quota d'ingrés.

 

Fes-te soci o sòcia del Casal

 

 

​​

 

Al llarg d'aquests darrers anys, l'entitat ha anat modelant les tipologies de quotes de socis per aconseguir una graella d'opcions que s'ajusti al màxim a les necessitats d'aquelles persones o famílies que volen formar part del Casal.

 

En aquest apartat us en detallem les característiques i imports de cadascuna d'elles.

 

SOCI DE MÈRIT

11€ / mes*

 

Poden accedir a aquesta tipologia persones majors de 65 anys amb 5 anys d'antiguitat a l'entitat o majors de 60, jubilats laboralment amb una antiguitat de 10 anys. Poden tenir beneficiaris.

* Es paga una quota trimestral.

SOCI JOVE

11€ / mes

 

Poden accedir a aquesta tipologia joves de 18 a 25 anys. No poden tenir beneficiaris.

SOCI INDIVIDUAL

14,50€ / mes

 

Poden accedir a aquesta tipologia persones majors de 25 anys. No poden tenir beneficiaris.

SOCI SÈNIOR

14,50€ / mes

 

Poden accedir a aquesta tipologia persones majors de 65 anys amb una antiguitat mínima de 3 mesos. Poden tenir beneficiaris.

 

SOCI FAMILIAR / DE NÚMERO

23,50€ / mes

 

Poden accedir a aquesta tipologia persones majors de 18 anys. Poden tenir com a beneficiaris els fills fins als 25 anys i una persona major d'edat.

El Casal de Vilafranca disposa d'un programa de beques i ajuts per a tots els seus socis o sòcies.

15% DE DEDUCCIÓ DE LA QUOTA SOCIAL A L'IMPOST SOBRE LA RENDA DE LES PERSONES FÍSIQUES.

Aquest programa del que en són beneficiaris tots els socis i sòcies, és possible gràcies a formar part del Cens d'Entitats de Foment de la Llengua Catalana, de la Generalitat de Catalunya. 

PROGRAMA DE BEQUES 'TOTS HI TENIM LLOC'

 

Aquest programa de suport a famílies amb una renda familiar disponible que els situa en risc d'exclusió és possible gràcies al suport de la Federació d'Ateneus de Catalunya.

PROGRAMA NADONS

Aquest programa està adreçat a famílies amb un únic infant de 0 a 3 anys, que realitzi activitats a l'entitat.

 

PROGRAMA DE BEQUES PER FAMÍLIES MONOPARENTALS

 

Aquest programa està adreçat a socis i sòcies de l'entitat que configuren una unitat familiar monoparental i tenen fills menors de 18 anys fent activitats a l'entitat.

 

PROGRAMA DE BEQUES PER FAMÍLIES NOMBROSES

Aquest programa està adreçat a socis i sòcies de l'entitat que configuren una unitat familiar reconeguda per la Generalitat de Catalunya com a família nombrosa.

Si us trobeu identificats com  a possibles beneficiaris d'alguna de les línies de suport, contacteu amb les nostres oficines i us en donarem els detalls de tramitació.

oficines@casal.org

 

 

 

 

 

 

 

 

 

intent-quotessocis.png
bottom of page