top of page

SERVEIS

Club Family

Club de l'entitat amb activitats mensuals gratuïtes per a fills i filles, i nets i netes dels nostres socis, fins als 16 anys. Sobretot gaudireu de teatre familiar, cinema infantil i tallers.

 

Agenda CASAL

Cada dos mesos, els socis i sòcies de l'entitat rebeu a casa una agenda en paper amb tota l'activitat de l'entitat prevista per un període de dos mesos.

 

Revista CASAL

Revista cultural de l'entitat on hi trobareu interessants reportatges d'actualitat combinats amb una mirada històrica al passat. La rebeu a casa cada dos mesos, juntament amb l'agenda.

 

Club Sènior

Club de l'entitat amb activitats mensuals gratuïtes per a socis i sòcies majors de 55 anys amb interès per al món del vi, l'art o la gastronomia.

 

Butlletí electrònic setmanal

Durant tot el període d'activitats de l'any, els socis i sòcies del Casal rebeu un butlletí electrònic setmanal on informem dels espectacles i activitats d'aquella setmana, i de l'actualitat de l'entitat.

 

Sala de billars

Tots els socis i sòcies majors de 16 anys podeu accedir a la sala de billars del Casal, on podreu jugar pagant pel temps d'ús de la taula. L'accés a la sala és per la porta del passatge Alcover.

 

Estudi fotogràfic

Al segon pis de l'edifici de la Rambla 37, disposeu d'un estudi fotogràfic equipat, on poder dur a terme els vostres treballs.

 

'Els Reis' del Casal

Durant la tarda del 5 de gener, uns 'Reis d'Orient' molt especials visiten les cases dels socis i sòcies de Vilafranca amb fills i filles o nets i netes fins als 11 anys, que ens ho demanen. Per als socis i sòcies de la comarca o de zones de la vila amb dificultats d'accés durant la tarda de reis, es durà a terme una benvinguda reial durant el matí del dia 5 de gener a la platea del teatre.

 

 

SERVEI DE SALES PER FER-HI FESTES O CELEBRACIONS
usos espai i dona a coneixer el teu negoci.jpg
PROGRAMA D'AJUTS FAMILIARS
2021 /2022
beques i ajuts.jpg

PROGRAMA D'AJUTS FAMILIARS PER ALS SOCIS DE L'ENTITAT

 

Aques document us ofereix el detall dels ajuts per les famílies associades que fan activitats a l'entitat.

bottom of page