top of page

LLEURE

CASAL D'ESTIU

Casal d’estiu creat l’any 2002 on els infants són els protagonistes. Una activitat que compta amb un centre d’interès relacionat amb algun dels elements festius de la Festa Major. Està adreçat a infants de P3 a 5è de primària.

 

Des del 2013 compta amb el centre Vedruna Vilafranca com a escola associada.

BALL DE SALÓ

El ball de saló és una de les activitats més arrelades a l’entitat. Actualment les sessions tenen lloc els diumenges a la tarda i alguns festius. Alguns dels balls destacats són els de la Revetlla de Sant Joan, el ball de la Mercè o Cap d’Any.

 

La sala compta amb servei de bar i taules petites i cadires al voltant de la pista de ball per oferir una major calidesa i confort.

 

BILLAR

L’entitat compta amb una sala equipada amb tres billars de tres bandes on els afeccionats a aquest joc poden gaudir de l’activitat amb tota comoditat.  

 

L’accés a aquesta sala es realitza pel passatge Alcover. 

FOTOGRAFIA

El Casal acull des de fa anys l’activitat fotogràfica i des del mes de gener de 2017, és la seu del nou Club Diafragma

 

Un club on els afeccionats a la fotografia troben companys de viatge per experimentar en les tècniques fotogràfiques

i compartir aquesta passió.

ELS SOCIS GAUDEIXEN DE LA QUOTA ANUAL GRATUÏTA AL CLUB DIAFRAGMA. CONSULTEU ELS DETALLS A LES NOSTRES OFICINES.

RETAURACIÓ DE MOBLES

Cada setmana un grup d’afeccionats a la restauració de mobles gaudeixen d’aquesta activitat restaurant els seus propis mobles, guiats pels consells i la supervisió d’un especialista.

CLUB SÈNIOR

Grup d'activitats adreçades a majors de 55 anys, que de forma gratuïta gaudeixen de les propostes mensuals dels sis clubs d'activitats que es duen a terme els matins de dilluns a dissabte.

 

CLUB D'ART

CLUB LITERARI

CLUB GASTRONÒMIC

CLUB ANGLÈS

CLUB FRANCÈS

CLUB VINS I CELLERS

 

Restauració mobles 23/24
taller-sensibilitzaCIO_MUSICAL.jpg
SENSIBILITZACIÓ MUSICAL

Aquest taller està adreçat a nens i nenes amb necessitats específiques de suport educatiu. Per tant, la finalitat del taller serà del tot terapèutica i alhora lúdica.

 

Per mitjà de la música treballarem l atenció, la concentració, la coordinació i la relaxació adaptant el taller a les necessitats de cada infant.

Info Sensibilització Musical
23/24
bottom of page