top of page

CULTURA

ARTS ESCÈNIQUES

Temporada d’espectacles professionals que es porta a terme al nostre teatre entre els mesos d’octubre i juny.

 

Es programen més de 20 espectacles de música, dansa, teatre, lírica o màgia.

PREMI VILAFRANCA CULTURA

L'entitat convoca dos concursos anuals amb l'objectiu de promoure les activitats culturals relacionades amb la pintura i la fotografia.

​​

SORTIDES AL TEATRE

Sortides amb autocar des de Vilafranca per poder gaudir d’espectacles de gran format que no arribaran a la nostra comarca.  

CINEMA - SALA ZAZIE

L’entitat acull l’activitat cinematogràfica i audiovisual de Cineclub Vilafranca, mitjançant la cessió de la sala de cinema.

 

Aquesta iniciativa permet fomentar l’activitat audiovisual de les comarques del Penedès i participar d’un projecte cultural de gran qualitat que ha convertit al Casal en espai de referència.

RITMES SOLIDARIS

Des de l'any 2016, l'entitat promou el Festival 'Ritmes Solidaris'.

Un espectacle de dansa que es representa al teatre de l'entitat i que es realitza a benefici del programa d'alimentació infantil de Creu Roja Alt Penedès que compta amb la participació de les escoles de dansa CAS, GIMDANS i ASSUMPTA TRENS.

CONFERÈNCIES

Des de l’entitat es programen xerrades, taules rodones o presentacions de llibres, al voltant d’aspectes socials, culturals o històrics.

PREMI ROSA FLORIDO

L’escola de teatre organitza anualment el premi de dramatúrgia teatral que porta el nom d’una de les seves fundadores, la Rosa Florido.

 

L’obra s’estrena al Teatre de l’entitat al llarg de l’any següent a la concessió del premi.

bottom of page