top of page

ELS NOSTRES ESPAIS

El Casal de Vilafranca comptem amb quatre edificis al centre de Vilafranca on hi duem a terme les activitats formatives, culturals, de lleure i esportives, i dos espais gastronòmics on s'hi desenvolupa activitat de restauració.

 

Un patrimoni de tots els socis i sòcies de l'entitat que s'ha anat configurant des de principis de segle XX, gràcies a una visió encertada i previsora de les diferents Juntes Directives i del Consell Superior. Uns socis que ja creien en aquell moment, que el creixement i sostenibilitat de l'entitat necessitava d'espais on els socis poguessin dur-hi a terme les seves activitats amb plena llibertat, autogestió i autonomia.         

Espai Gastro

Rambla 41

Edificis Rambla 35 i 37

Edifici Migdia 18

Edifici Passatge Alcover

1½ cups

Butter

3 cups

Flour

EDIFICIS I ESPAIS
EDIFICI RAMBLA 35
 
Rambla de Nostra Senyora, 35
 
 
TEATRE CASAL
CINEMA - SALA ZAZIE
SALA DE BALL

Conjunt de dos edificis units per un vestíbul, que es composa del cos principal on s'hi ubica el teatre de l'entitat, declarat BCIL (Bé Cultural d'Interès Local), i un edifici a la part de la rambla, ocupat per la sala de cinema i un conjunt de sales accessibles des de l'escala de la Rambla de Nostra Senyora, 37. 

EDIFICI RAMBLA 37
 
Rambla de Nostra Senyora, 37
 
 
PUNT INFORMACIÓ
OFICINES ENTITAT
SALA DE LECTURA
AULES POLIVALENTS

Edifici amb accés des del vestíbul del teatre, on s'hi ubica el punt d'informació de la planta baixa, les oficines de l'entitat i la sala de lectura del primer pis i sales polivalents repartides entre el primer, segon i tercer pis, on s'hi desenvolupen les activitats de Helen Doron English Scholl, restauració de mobles, club sènior, robòtica, escola de pares i mares del Penedès o el Club diafragma.

     

EDIFICI MIGDIA 18
 
Carrer del Migdia, 18
 
 
PUNT INFORMACIÓ
PATI EXTERIOR
AULES POLIVALENTS

 

 

Edifici amb accés des del carrer del migdia on s'hi ubica un punt d'informació a la planta baixa de l'escola de dansa, un pati exterior que connecta amb l'edifici del teatre i sales polivalents repartides a totes les plantes, on s'hi desenvolupen les activitats de teatre, dansa, humanitats, gimnàstica de manteniment, ioga i zumba. També és l'espai on els socis disposen d'una sala per fer-hi festes d'aniversari o celebracions.

 

PAVELLÓ JOAN MARQUÈS
 
Passatge Alcover, s/n
 
PAVELLÓ DE BÀSQUET
OFICINES S.E.CASAL
SALA DE BILLAR

 

 

Conjunt d'espais amb accés des del passatge Alcover on s'hi ubica la pista de joc de la Secció esportiva Casal i les oficines, però que també dóna accés a les escales que arriben fins a la sala de billar.

 

 

ESPAIS GASTRONÒMICS
 
DESPERTA FERRO
Rambla de Nostra Senyora, 37
MUSSONADES
Rambla de Nostra Senyora, 41
 

Restaurants ubicats als espais gastronòmics de l'entitat. El Desperta Ferro especialitzat amb la cuina amb brasa i el Mussonades, amb una carta fresca i mediterrània de molta qualitat.

bottom of page