FORMACIÓ

DANSA - ESCOLA ASSUMPTA TRENS

 

L’escola de dansa dirigida des de fa més de 20 anys per Neus Fransi, ofereix una programació de cursos on es prioritza la formació en dansa clàssica i contemporània però sense deixar de banda la resta de disciplines que s’hi imparteixen.

 

Al final de curs es mostra el resultat formatiu damunt l’escenari del teatre i durant el curs es realitzen diferents activitats paral·leles. S’hi pot participar a partir dels 3 anys.

HELEN DORON ENGLISH SCHOOL CASAL

 

Aquesta activitat formativa compta amb una trajectòria de més de 40 anys ininterromputs on milers de penedesencs han assolit el domini de l’idioma anglès.

 

A partir del setembre de 2015 s'iniciava una nova etapa amb la incorporació del sistema formatiu internacional líder en l'ensenyament de la llengua anglesa: “Helen Doron”, l'únic avalat per Cambridge i amb més de 30 anys de trajectòria, amb cursos específics dirigits a infants des de tres mesos d'edat fins a joves de divuit.

 

D'altra banda, també s'ofereix la possibilitat de viure l’anglès en combinació amb les arts escèniques! Així com els cursos per a joves i adults, la preparació per exàmens de Cambridge i classes de conversa amb "role-playings", per a treballar situacions concretes de la vida real, on hem d'utilitzar l'anglès com a única llengua.

 

CONSULTEU L'OFERTA DE CURSOS ADREÇANT-VOS AL NOSTRE CENTRE.

 

 

ARTÈRIA - FORMACIÓ TEATRAL

 

L’escola de teatre de l’entitat EFIT es transforma i introdueix, a part de classes d'interpretació, cant. 

 

Per al curs 20/21 l'escola incorpora com a professors a IAN GARCIA per a la formació de cant i al MARC MARTÍ per a la formació teatral. 

 

A banda d’aquestes activitats formatives, al llarg de l’any es duen a terme classes magistrals i sortides al teatre per parlar amb actors. 

ROBÒTICA - ROBÒTIX PENEDÈS

 

Una de les activitats més noves de l’entitat on els infants i joves a partir de 1er de primària descobreixen de forma lúdica els principis de la robòtica de la mà de la metodologia LEGO EDUCATION.

 

L’entorn social i laboral en el que s’integraran els joves del segle XXI requereix persones actives, flexibles, creatives i orientades al treball en equip, capaces d’aportar solucions innovadores als reptes de futur.

 

Robotix Penedès potencia aquestes noves habilitats i competències mitjançant un model pedagògic consolidat i contrastat, ideat per Lego Education, que ja es fa servir en països líders en educació com Finlàndia, Suècia, Corea o Japó. Fomentant en els participants el talent, la comunicació, l’esperit emprenedor i la seva curiositat per descobrir i aprendre.

SECCIÓ DE BELLES ARTS 

 

Fundada l’any 1950, la secció de Belles Arts ofereix cursos orientats a l’aprenentatge i el desenvolupament de la passió pel dibuix i la pintura.

 

Els cursos es combinen amb activitats diverses com el cicle de ‘nu’, les sortides per fer paisatge o les classes magistrals.

 

CLASSES ADULTS

CLASSES INFANTS

TALLERS MONOGRÀFICS.

AULA
D'HUMANITATS

 

Fundada l’any 2016, l'Aula d'Humanitats ofereix un curs anual d'història impartit pel professor Marc Jobani, que es combina amb sortides durant el curs relacionades amb el periode històric estudiat.

 

El curs d’enguany està dedicat a la Corona d’Aragó, institució de referència a l’època medieval i origen dels Països Catalans. En un marc cronològic que abasta des de la seva fundació (1137) fins a l'entronització de Ferran el Catòlic (1479), resseguirem les passes d’aquesta entitat, estesa des dels Pirineus als confins de la Mediterrània. Mitjançant l’ús de fonts documentals i iconogràfiques coneixerem els episodis cabdals de la seva història, i els aspectes de govern, economia, societat, cultura i gastronomia que la convertiren en paradigma de les confederacions històriques d'Europa.