top of page

FORMACIÓ

L’Escola de Dansa, dirigida des de fa quasi 20 anys per Neus Fransi, ofereix una programació de cursos on es prioritza la formació en dansa clàssica i contemporània però sense deixar de banda la resta de disciplines que s’hi imparteixen.

 

Al final de curs es mostra el resultat formatiu damunt l’escenari del Teatre Casal i durant el curs es realitzen diferents activitats paral·leles.

 

S’hi pot participar des dels 3 anys.

Díptic dansa
23/24
Info
pràctica

L’escola de teatre de l’entitat EFIT s'ha anat transformant des de la seva creació el 2003.

 

Aquest 2023 celebra vint anys amb l'objectiu de professionalitzar l'oferta, i per això s'ha buscat un nou impuls a l'escola, que garanteixi una formació més profunda, amb professorat format específicament en les disciplines de les arts escèniques.

La nova Escola de Teatre del Casal (ETC) porta teatre, cant, circ, cor escènic, assessorament a actors i companyies, cinema, teatre musical, tallers i monogràfics...

Dossier de l'Escola de Teatre 
Info
pràctica
SECCIÓ DE BELLES ARTS 

 

Fundada l’any 1950, la secció de Belles Arts ofereix cursos orientats a l’aprenentatge i el desenvolupament de la passió pel dibuix i la pintura.

 

Els cursos es combinen amb activitats diverses.

 

CLASSES ADULTS

CLASSES INFANTS I JOVES

Aquest 2023-2024 s'incorporen classes per infants i joves de dibuix i pintura i d'il·lustració i còmic!

Díptic Belles Arts
23/24
Info
pràctica
CLUB DE LECTURA I GRUPS DE CONVERSA EN ANGLÈS

 

Encetem sessions de conversa per adults emprant la llengua anglesa i paral·lelament un club de lectura de llibres en aquesta mateixa llengua, que es posaran a debat, reflexió i conversa en anglès.

 

 

AULA
D'HUMANITATS
   >> HISTÒRIA

 

Fundada l’any 2016, l'Aula d'Humanitats ofereix un curs anual d'història impartit pel professor Marc Jobani, que es combina amb sortides durant el curs relacionades amb el periode històric estudiat.

 

Pel curs 23-24, l'Aula d'Humanitats dedica els seus cursos a la formació dels comtats catalans, la Història de Roma, la 2a República espanyola, la cacera de bruixes a Catalunya, l'origen històric de les dites i frases fetes en català i la història de l'alimentació a Catalunya.

 

 

filo.jpg
AULA
D'HUMANITATS
   >> FILOSOFIA

 

CURS DE FILOSOFIA

1r. Trimestre – Raó i desraó (professor Jordi Casasampera)

2n. Trimestre – Vida i mort (professora Marta Palacín)

3r. Trimestre – Guerra i pau (professor Àngel Pascual)

CURSOS RÀPIDS DE LECTURA FILOSÒFICA (6 SESSIONS)

CURS OCTUBRE I NOVEMBRE –EL CONVIT DE PLATÓ, amb Jordi Casasampera

Info bookreaders
23/24
Info Cursos Història
23/24
Info Filosofia
23/24
bottom of page