top of page

La segona Tribuna Llach Serra es centrarà en les inversions immobiliàries

El proper 13 de febrer la Sala Zazie Casal acull la segona Tribuna Llach Serra, una iniciativa que pretén apropar la realitat actual del món immobiliari a tots els públics


Vilafranca del Penedès, 6 de febrer 2024 – El proper dimarts 13 de febrer a les 19h el Casal de Vilafranca acollirà la segona sessió de les tribunes Llach Serra, un cicle trimestral de tribunes monogràfiques al voltant del món immobiliari organitzades per l’empresa de gestió immobiliària Llach Serra, amb la col·laboració del Casal.


En la primera tribuna, que reflexionava al voltant del mercat residencial de lloguer, hi van participar l’especialista en el mercat immobiliari Gonzalo Bernardos, el director de Gestió d’Habitatges en Lloguer de la consultoria immobiliària Forcadell Alex Vázquez, i l’administrador de finques, economista i codirector de Llach Serra Rubén Llach.


La segona tribuna analitzarà l’actual situació del mercat per aportar informació de valor a les persones que s’estiguin plantejant invertir en immobiliari. Els ponents analitzaran aquesta qüestió des de diverses vessants: les millors opcions d’inversió, la rendibilitat que cal esperar, la fiscalitat de les inversions i la planificació patrimonial, les opcions que ofereixen els mercats financers, l’oferta actual de la banca comercial per finançar aquestes inversions i els requisits que en demana... Per aprofundir en aquestes temàtiques, la tribuna comptarà amb cinc ponents, moderats per Rubén Llach: Josué Llach, Director de Wealth Management del banc suís Mirabaud, Òscar Massana, consultor Fiscal a GM Legal Financer, Susana Hernández Urrea, Directora de Negoci Institucional a Bankinter i Mònica Llurba, Directora Comercial de Llach Serra a l’àrea del Penedès.


Llach Serra organitza aquestes tribunes al Casal com a aliança amb l’entitat, ja que  són patrocinadors de la temporada d’espectacles del Teatre Casal i col·laboradors de la SE Casal. El cicle de tribunes Llach Serra és trimestral, gratuït i obert a tothom.


Llach Serra

Llach Serra & Associats és una empresa dedicada a la gestió immobiliària integral (consultoria immobiliària, gestió de lloguers i propietats, administració de comunitats de propietaris...) present arreu de l’estat espanyol: tenen seus al País Basc, Barcelona, Vilafranca, Madrid, Benidorm i Marbella.
Comments


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page