top of page

Es recapten 2.377€ per projectes d’alimentació infantil de la Creu Roja a l’Alt Penedès, en la 7a edició de l'espectacle Ritmes Solidaris

Gairebé 400 persones van assistir al Teatre Casal per gaudir de la dansa i alhora contribuïr un any més a aquesta activitat solidària, que continua tenint un gran impacte en la vida de molts nens i nenes amb risc de exclusió social de la comarca.


Vilafranca del Penedès, 28 de febrer del 2024 – El passat dissabte 24 de febrer el Teatre Casal va acollir la setena edició del festival Ritmes Solidaris, una iniciativa del Casal Societat la Principal juntament amb la Creu Roja, i amb la implicació de l’alumnat i professorat de les escoles de dansa, Assumpta Trens del Casal, CAS i Més Gimdans.Nina Adam Fotografia


Com cada any, l’entrada era lliure, però es va utilitzar un format de taquilla inversa on es demanava una donació d'un mínim de 5 euros per a qui hi vulgués col·laborar. També es va comptar amb la implicació de les empreses que hi van participar com a Fila Zero.


Ritmes Solidaris és un espectacle de dansa que es celebra des de l'any 2016, impulsat en el seu moment per Josep Curto, el voluntari més veterà de la Creu Roja a Catalunya. Gràcies a la col·laboració del Casal Societat la Principal, va néixer aleshores Ritmes Solidaris, un festival amb l'objectiu principal de seguir contribuint a garantir l’alimentació infantil i, alhora, conscienciar a la població. A més, l’alumnat que participa en aquest festival aprèn, des de ben petit, que també poden ballar amb finalitats solidàries. Al llarg de tot l'espectacle es va notar tota la il·lusió amb la que les ballarines, ballarins i professorat van preparar les seves peces de ball.
Comentários


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page