top of page

Les Festes de Sant Raimon celebren cinc actes al Casal

Aquest divendres arrenquen les Festes de Sant Raimon, o Festes d'Hivern, que l'Agrupació de Raimons organitza cada any amb el suport de l'Ajuntament de Vilafranca i altres entitats del territori com el Casal.


Cinc dels actes que se celebraran enguany es duran a terme al Casal: l'any passat al teatre es va representar el concert de Raimundo Amador i ja hem anat acollint diversos actes en altres edicions, col·laborant amb l'Agrupació de Raimons.


Així, aquest dissabte dia 14 el Teatre Casal rebrà el Ball de les Festes de Sant Raimon, que anirà a càrrec de La Salseta del Poble Sec, a partir de la mitjanit. El divendres 20 s'hi celebrarà el ja tradicional Sopar del Bitllet, que normalment es duia a terme al Teatre Cal Bolet, i l'endemà dissabte el grup tribut a Txarango Músics de Carrer hi celebrarà el concert de la Festa dels Raimons, juntament amb el grup Tiramisuuu's.


A més, els diumenges 15 i 22 la programació de les Festes de Sant Raimon acull els balls setmanals del Casal, que en aquesta ocasió aniran a càrrec de la Jamaika Band, el dia 15, i el grup Ruben's el dia 22.


Comments


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page