top of page

L’Escola de Teatre del Casal de Vilafranca obre preinscripcions pel curs 24/25

El passat dimarts 2 de juliol va tenir lloc la presentació de l’oferta formativa de l’escola pel proper curs.


Vilafranca del Penedès, 9 de juliol de 2024 - L’any passat l’Escola de Teatre del Casal va renovar el seu projecte formatiu amb la incorporació de la seva nova directora, la Marta Casas, la qual valora molt positivament aquest primer curs a l’escola. El curs va arrencar amb una seixantena d’alumnes, formant dos cors escènics, cinc grups de teatre i una desena de cantants solistes. L’escola va dur a terme sis mostres de petit i gran format. Es van realitzar també diferents tallers de circ en família amb gran èxit i des de l’escola es va participar en diferents actes establint sinergies amb altres escoles i associacions, actuant dins i fora del casal.Pel proper curs 24/25, que començarà el 17 de setembre, l’escola seguirà consolidant i madurant el seu projecte formatiu en tots els aspectes, amb una oferta formativa multidisciplinària per a totes les edats a partir dels 7 anys, que inclourà classes de teatre, cant, cor escènic, cos, improvisació i creació. Hi haurà algunes novetats respecte a l’any passat, com la incorporació de la Clara Cols a l’equip docent, una nova assignatura de teatre adult als matins, i la nova formació en glosa (cant improvisat).


Una proposta educativa que posarà el focus en el procés de creació i dramatització més enllà del resultat, que vol seguir un mètode pedagògic centrat en les persones, i que compta amb un equip de professors amb una sòlida experiència en l'àmbit pedagògic i artístic: Marta Casas, Mario Larrubia, Maria Rodriguez, Clara Cols, Maria del Rio, Iris Borràs i Virts Martos.


Les preinscripcions ja estan obertes per a totes aquelles persones que vulguin assegurar la seva plaça a l’escola abans que comenci el periode de matriculació, el dia 3 de setembre.


Visiteu el web escolateatre.casal.org per a fer la vostra preinscripció.

Comments


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page