top of page

El tercer volum del llibre dels Castellers de Vilafranca, presentat al Teatre Casal


Vilafranca del Penedès, 15 d'abril del 2024 - El passat dissabte 13 d'abril a la tarda tenia lloc al teatre del Casal la presentació del tercer volum del llibre dels Castellers de Vilafranca.Sota el títol ‘Castellers de Vilafranca, vol III. Dels castells de vuit als de nou amb folre. Vint anys amb el Mènec’, el cronista Eloi Miralles ha continuat la ingent tasca de documentar rigorosament la història de la colla.


El tercer volum d’aquesta gran obra repassa els principals esdeveniments que van viure els Verds en les dues dècades en què van estar liderats pel Carles Domènech, Mènec; de mitjans dels setanta a mitjans dels anys noranta. Per això l’acte va girar entorn a la seva figura, destacant el seu lideratge natural i el llegat que ha suposat per a la colla.L’acte va comptar amb parlaments dels representants de la colla, el president del Casal, l’alcalde de Vilafranca i la consellera de Cultura. Natàlia Garriga destacava la importància de l’esdeveniment en tots els sentits.

El propi Mènec va ser present a l’acte i va pujar a l’escenari per agrair el reconeixement, així com el suport de l’equip que el va acompanyar durant els seus anys de cap de colla i de la seva família. L’acte va cloure amb dos pilars d’homenatge que van alçar els nets del Mènec.

Comentarios


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page