top of page

El projecte Vilafranca Aparador d’Art Contemporani (VAAC) incorpora un aparador per artistes joves

1/12/22

ENTITAT

Durant els mesos de març i abril del 2023 una desena de locals de l’eix comercial de Vilafranca es convertiran en expositors de les obres d’artistes locals i nacionals, en el marc de la segona edició del VAAC (Vilafranca Aparador d’Art Contemporani) que s’organitza des del Casal amb el suport de l’Ajuntament.

Aquest projecte busca visibilitzar artistes i dinamitzar els locals en desús del Centre Vila: amb la primera edició, el VAAC va contribuir en l’assoliment del lloguer de 4 dels 9 locals que hi van participar i en l’inici de les reformes d’un dels locals. Per això, aquesta nova convocatòria cerca un mínim de 5 locals nous que vulguin formar part d’aquest projecte.

Els locals participants, que només han de disposar de 2 o més aparadors i estar donats d’alta del servei elèctric, disposaran d’una obra d’art i podran oferir visites guiades sobre la seva història, que s’impulsaran des del mateix VAAC. A més, aquesta nova convocatòria incorpora un aparador per a artistes de fins a 35 anys que es vulguin donar a conèixer.

La nova edició també vol posar en relleu la tradició vitivinícola de la zona, i per això amb les obres també s’hi exposaran vins de cellers emergents del territori. Les bases de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web vaac.cat.

Comments


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page