top of page

CULTURA

ARTS ESCÈNIQUES

Temporada d’espectacles professionals que es porta a terme al nostre teatre entre els mesos d’octubre i juny.

 

Es programen més de 20 espectacles de música, dansa, teatre, lírica o màgia.

DOCUMENTALS

Cicle de projeccions de documentals entre els mesos d’octubre i juny. Les peces audiovisuals són escollides en col·laboració amb Cineclub Vilafranca.

SORTIDES AL TEATRE

Sortides amb autocar des de Vilafranca per poder gaudir d’espectacles de gran format que no arribaran a la nostra comarca.  

CINEMA - SALA ZAZIE

L’entitat acull l’activitat cinematogràfica i audiovisual de Cineclub Vilafranca, mitjançant la cessió de la sala de cinema.

 

Aquesta iniciativa permet fomentar l’activitat audiovisual de les comarques del Penedès i participar d’un projecte cultural de gran qualitat que ha convertit al Casal en espai de referència.

ESCOLA DE SARDANES

L’any 2015 es vol consolidar la creació de l’escola de sardanes de l’entitat, recuperant una de les iniciatives més emblemàtiques de l’entitat, la secció folklòrica.  

CONFERÈNCIES

Des de l’entitat es programen xerrades, taules rodones o presentacions de llibres, al voltant d’aspectes socials, culturals o històrics.

PREMI ROSA FLORIDO

L’escola de teatre organitza anualment el premi de dramatúrgia teatral que porta el nom d’una de les seves fundadores, la Rosa Florido.

 

L’obra s’estrena al Teatre de l’entitat al llarg de l’any següent a la concessió del premi.

bottom of page