top of page

La SE Casal i el CE Xamba presenten el seu primer àlbum de cromos

Vilafranca del Penedès, 18 de gener del 2023 – La Secció Esportiva del Casal i el Club Esportiu Xamba han presentat aquesta setmana un projecte conjunt: la creació del seu primer àlbum de cromos, que pretén donar visibilitat al bàsquet penedesenc, als equips vilafranquins i als seus jugadors i jugadores.


A la roda de premsa de presentació de l'àlbum, el president de la SE Casal, Joan Tarrida, i la presidenta del CE Xamba, Noemí de la Fuente, van explicar que "a mitjans de novembre vam rebre la proposta per part d'una mare i vam decidir tirar-la endavant. Vam fer una sessió de fotos amb tots els jugadors i jugadores, des dels més petits als sèniors, i n'han sortit aquests àlbums que ja estem distribuint".


Tarrida i de la Fuente apunten que aquest projecte "és un reconeixement a la feina ben feta però també una mostra que ambdues entitats fomentem valors com el respecte, el compromís, l'autoestima i la generositat, entre altres, i que volem seguir contribuint al desenvolupament social i creixement personal dels nostres equips".


Els jugadors i jugadores, i els entrenadors i entrenadores del CE Xamba i de la SE Casal rebran els àlbums gratuïtament, però el públic general també els pot adquirir. Els àlbums i els cromos estan tenint una molt bona acollida, de manera que a principis de la setmana que ve n’arribaran més. En aquests moments els cromos es poden comprar als establiments de Vilafranca de Ca la Madrona al Carrer Ferrers, al Forn Mitjans de la Plaça de la Vila, a Cal Mestres del carrer de la Font, al Va de Gust a la rambla de Nostra Senyora, al Catim de la Rambla de la Girada, a la Metròpolis de la Rambla de la Girada, i a l'Estanc Solsona del carrer Tossa de Mar.


La SE Casal i CE Xamba agraeixen la implicació de l'Ajuntament de Vilafranca, el suport dels patrocinadors i col·laboradors i a la Mercè Aranda per la iniciativa i l’extraordinària tasca en la elaboració de l’àlbum.
ความคิดเห็น


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page