top of page

Un centenar de persones participen a la inauguració del VAAC

El passat divendres 24 de febrer es va inaugurar la segona edició del Vilafranca Aparador d'Art Contemporani, projecte que busca dinamitzar locals comercials en desús i exposar, als seus aparadors, obres d'art i vins de cellers emergents.


La inauguració es va dur a terme al Casal de Vilafranca, que també és el punt de sortida de les visites guiades que es fan cada divendres al vespre pels aparadors del VAAC. Durant la inauguració hi va haver parlaments a càrrec del regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, i del president de la Junta del Casal, Marcel Esteve, i es va poder conèixer els artistes d'aquesta edició en persona, així com els vins i cellers d'enguany. Més d'un centenar de persones van acudir a la cita, que es va poder celebrar amb normalitat després d'una primera edició immersa en la pandèmia.


A més, l'acte va anar acompanyat de la música en directe de la PD Cler. Al finalitzar es va realitzar la primera visita guiada del projecte, que cada divendres recorre set locals, 12 obres d'art i els respectius artistes i també els sis cellers emergents.


Cada divendres a les 20h es fa una visita guiada gratuïta, que finalitza amb el tast d'un dels vins dels cellers participants. Les inscripcions a les visites es poden fer a l'adreça de correu electrònic cgallardo@casal.org.


Per a més informació del VAAC podeu visitar la pàgina web vaac.cat.Comments


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page