top of page

La segona edició del VAAC dona veu a artistes joves i cellers emergents

Vilafranca del Penedès, 15 de febrer del 2023 – Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Vilafranca Aparador d'Art Contemporani, iniciativa del Casal de Vilafranca que busca dinamitzar els locals comercials en desús del centre de la vila exposant-hi obres d'art contemporani d'artistes internacionals.


Enguany, el projecte ha volgut anar més enllà: ha reservat un espai per projectar dos artistes joves del territori i incorpora, a les visites guiades pels aparadors i les obres que es faran els divendres al vespre, un tast de vins de cellers emergents. Així, amb la segona edició el VAAC ratifica el seu compromís amb els comerços de Vilafranca, la cultura i l'art contemporanis i els petits cellers emergents.


L'edició d'aquest 2023 compta amb dotze peces, elaborades per David Mocha, Elenamusa, Jaume Amigó, Mario Pasqualotto, Mayte Vieta, Neus Villar, Pere Pascual, Xavi Muñoz, els joves Pere Raventós i Aida Pallás, la secció de Belles Arts del mateix Casal i també incorpora un espai-homenatge a l'escultor Ángel Camino.


Per altra banda, els cellers emergents que aportaran els seus productes als aparadors i als tastos que acompanyaran les visites són el Celler Cairons, Enlaire Vins, Celler Eravi, La Fita, Les Iaies i Mulet Viticultors.


El projecte Vilafranca Aparador d'Art Contemporani començarà el proper divendres 24 de febrer a les 19.30h al vestíbul del Casal amb una festa d'inauguració. Després dels parlaments es generarà un espai de trobada amb els artistes i els cellers participants, on els assistents podran degustar els vins que s'exposen al VAAC 2023 amb acompanyament musical de PD Cler.


Seguidament, a les 20.30h, es farà la primera visita guiada pels aparadors d'enguany. Les visites també es faran els divendres 3, 10, 17, 24 i 31 de març i 14 i 21 d'abril, i per participar-hi cal inscripció prèvia a l'APP Casal o a les oficines de l'entitat. Els aparadors amb les obres d'artistes podran visitar fins a l'1 de maig.
Comments


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page