top of page

La nova temporada d’espectacles del Casal arrenca amb 16 espectacles de teatre, dansa, màgia i humor

L’entitat presenta una nova temporada que s’avança un mes i que incorpora teatre, esbart, humor, màgia, ballet i concertsVilafranca del Penedès, 6 de setembre del 2023 – Aquesta setmana el Teatre del Casal - Societat La Principal de Vilafranca ha presentat la nova temporada d’espectacles, que de moment arrenca aquest setembre amb 16 propostes molt diverses. El punt fort de la programació és el teatre, que es manifesta amb diverses vessants: hi haurà monòlegs amb Luis Zahera i Galder Varas, aquest darrer amb les entrades pels dos passis ja exhaurides, es celebrarà la 6a edició del Festival Escena Penedès amb cinc representacions dels grups amateurs del territori i l’obra “Més enllà de l’hostal”, de Portals Escena de Calafell, guanyadora del 9è Premi Rosa Florido; s’hi acollirà la darrera producció de comèdia dirigida per Ramon Madaula, “El Tigre”, i hi haurà un espectacle d’”Impro Show!” i una producció inspirada en Guimerà de la Xarxa de Teatres i Ateneus de Catalunya, “He mort el pop”.


El Teatre del Casal també recupera alguns dels seus clàssics amb la màgia nadalenca: al desembre s’ha programat l’espectacle “Strafalari” del Mag Lari, el ballet “El Trencanous”, a càrrec del Ballet Clásico de Cuba, i el dia 25, com ja es tradició, es celebra el Concert de Nadal amb la reconeguda orquestra de La Principal de la Bisbal i que enguany arriba a la 39a edició. Les propostes nadalenques es clouran al gener, amb el ballet “El llac dels cignes” a càrrec del Ballet de Kiev. La programació també manté una representació d’esbart, en aquest cas amb un recull de danses a càrrec de l’Esbart de Sant Cugat, i oferirà, aquest mes d’octubre, un concert tribut a Mecano amb el grup Aidalai, per reviure un dels millors grups del pop-rock dels vuitanta.


Pel que fa a la programació infantil, la Junta Directiva considera que les propostes de La Xarxa de Cal Bolet i l’Auditori Municipal cobreixen aquest nínxol amb qualitat i posen el teatre a la seva disposició. A més, no descarten programar algun espectacle familiar durant el curs i continuen apostant per les projeccions mensuals del CineXic a la Sala Zazie Casal, que començaran el 29 d’octubre.


Enguany Llach Serra s'incorpora com a nou patrocinador de la temporada d'espectacles, juntament amb Vilamòbil i Novell.

Commentaires


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page