top of page

La 7a edició de Ritmes Solidaris vol recaptar 5.000 euros per destinar a l’alimentació infantil

El festival de dansa, que cada any compta amb la participació de les escoles de dansa Assumpta Trens, CAS i Més Gimdans, destina els seus beneficis a beques menjador per a infants


Vilafranca del Penedès, 13 de febrer del 2024 – El dissabte 24 de febrer el Teatre Casal acollirà la setena edició del festival Ritmes Solidaris, una iniciativa que compta amb l'organització de la Creu Roja i el Casal Societat La Principal i la implicació de l’alumnat i professorat de les escoles de dansa CAS, Assumpta Trens del Casal i Més Gimdans, i que destina els seus beneficis a projectes d'alimentació infantil queimpulsa la Creu Roja Alt Penedès. 


“Aquest projecte de Creu Roja a l’Alt Penedès s’emmarca en l’eix d’Aliances del Casal: sempre estem oberts a les activitats d’entitats sense ànim de lucre que busquin tenir repercussió social” explicava Elvira Mestres, membre de la Junta del Casal, a la presentació del festival d’aquest dilluns. “També volem recordar que la il·lustració del cartell és obra de Mireia Andrade, professora de l’Escola de Dansa Assumpta Trens que porta molts anys vinculada a casa nostra”, afegia.


La presidenta de Creu Roja a l’Alt Penedès, M. Àngels Matas, explicava que l’objectiu principal del festival és seguir contribuint a garantir l’alimentació infantil i, alhora, conscienciar la població: “l’espectacle compta amb la participació desinteressada de les tres escoles de dansa i amb una taquilla inversa, de manera que tothom que vingui pot aportar-hi la quantitat que consideri dins les seves possibilitats. Aquest any ens agradaria arribar a 5.000 euros, mitjançant aquesta taquilla inversa però també amb la implicació de les empreses que hi participen com a Fila Zero. Amb els beneficis de Ritmes Solidaris cobrim un 45% del programa que des de la Creu Roja destinem en beques menjador i targetes d’alimentació infantil recarregables arreu de la comarca. A més, l’alumnat que participa en aquest festival aprèn, des de ben petit, que també poden ballar amb finalitats solidàries”.


La setena edició del festival Ritmes Solidaris es celebrarà el dissabte 24 de febrer a les 18h de la tarda al Teatre Casal.


El festival Ritmes Solidaris va començar el 2016, amb una primera edició que va reunir 150 ballarins i ballarines i va recaptar 1.904 euros. Des d'aleshores, l'espectacle ha recaptat més de 23.000 euros, que s'han destinat a  4.252 àpats per a infants en situació vulnerable, tant en beques menjador com en targetes pre-carregades, i que beneficia, anualment, una vintena de famílies. 

Commentaires


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page