top of page

La 6a edició de Ritmes Solidaris recapta 2.762 € per a l'alimentació infantil

El passat dissabte 20 de maig va tenir lloc al Teatre Casal de Vilafranca la 6a edició de Ritmes Solidaris, festival coorganitzat amb la Creu Roja a l'Alt Penedès. La primera edició de Ritmes Solidaris es va fer l'any 2016 a partir de la iniciativa de Josep Curto, el voluntari més veterà de la Creu Roja a Catalunya, que va voler impulsar una activitat solidària amb l'objectiu d'aconseguir fons a favor dels projectes d'alimentació dels infants en risc d'exclusió de la comarca.

Ritmes Solidaris compta amb la participació de tres escoles de dansa de Vilafranca: l'Escola de Dansa Assumpta Trens del Casal, CAS i Més Gimdans. El festival de dansa solidari busca recaptar fons per a l'alimentació infantil mitjançant el finançament de beques menjador i targetes de prepagament per a la compra de productes de primera necessitat. D'aquesta manera no només ajudem a les famílies, sinó que garantim que puguin preservar la seva dignitat.


L'entrada era lliure, però amb un format de taquilla inversa amb un pressupost mínim de 5 euros per a qui hi volgués col·laborar. Tanmateix algunes empreses de la comarca van fer les seves aportacions amb un format fila zero. Aquest 2023, Ritmes Solidaris ha comptat amb 320 espectadors gràcies als quals s'han pogut recaptar 1.497,90 €. Per altra banda, la fila zero ha recaptat un total de 1.265€, provinents de les empreses Salut Dental Penedès, Pinord, Caves Vilarnau, Cal Vicentó, Autocam i Hammer.


Aquesta sisena edició no hauria estat possible sense la implicació activa de les 3 escoles i la col·laboració de Centre Vila, Ajuntament de Vilafranca, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, El 3 de Vuit, El Cargol i RTV Vilafranca i, en especial, a la Judit Benages de Caroline Comunicació per conduir l’acte.Comments


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page