top of page

L'Escola de Dansa Assumpta Trens enlluerna amb "Kairós"

Com cada any, el final de curs del Casal de Vilafranca queda especialment marcat per un espectacle molt especial: la representació de l'espectacle final de l'Escola de Dansa Assumpta Trens, que ajunta petits i grans dalt l'escenari i que sempre compta amb una professionalitat significativa, fruit de molts anys d'experiència, d'un equip formatiu excepcional, i de la direcció artística de Neus Fransi.


En aquesta ocasió, l'Escola de Dansa Assumpta Trens s'ha inspirat en un concepte de la filosofia grega, Kairós. El Kairós és, literalment, el moment adequat o oportú, el temps del gaudir, l'instant que es regeix pel plaer de les emocions. En la mitologia grega, Kairós és, justament, el déu de l'oportunitat, que atrau les coses en el moment més adequat i convenient.


Des de l'Escola de Dansa Assumpta Trens van donar forma a aquest concepte amb els cossos, coreografies i vestuaris de tot l'alumnat, amb l'objectiu de traslladar-lo al públic i aconseguir que aquest entrés en aquest temps adequat, ple d'emoció i il·lusió.


La representació de "Kairós", que es va fer en dues sessions els dies 30 de juny i 1 de juliol, va ser espectacular i amb una escenografia, joc de llums i música cuidada fins a l'últim detall. Des del Casal volem posar molt de valor en la secció de dansa i esperem amb ganes l'espectacle del curs vinent!


Fotografies de Toni GalitóComments


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page