top of page

El TGN Bàsquet es proclama campió al 8è Torneig Infantil de Nadal, organitzat per la SE Casal


El passat dimecres 4 de gener el Nou Pavelló de la Gamba acollia el 8è Torneig Infantil de Nadal, organitzat per la SE Casal amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca i el patrocini d’Iberdiam, Decus Dental i Rent Multi Mèdia.


La vuitena edició d'aquest torneig recuperava la normalitat després de dos anys de pandèmia, estrenant un nou format: aquesta vegada, el Torneig Infantil s'ha concentrat en un sol dia i s'ha disputat al Pavelló Nou de la Gamba, en el qual es van estrenar els nous marcadors i cistelles subvencionats per l'Ajuntament.


Al torneig d'aquest 2023 hi han participat vuit equips i un total de 600 persones, sumant jugadors, tècnics, col·laboradors i públic assistent. En aquesta edició s'ha proclamat campió el TGN Bàsquet 09, que ja va aconseguir el títol el passat 2017. El conjunt tarragoní va superar el Manyanet Molins a la final (72-33) amb el lideratge d’Antón Aragonés, que va ser designat com a millor jugador de la competició. Per la seva banda, Arnau Vidal va ser escollit el millor jugador d’un Infantil A de la SE Casal Vilafranca que va finalitzar en tercera posició en superar a l’UE Gaudí.


L’equip dirigit per Dani Ayora i Ariadna Casanelles va realitzar un gran torneig, fent gaudir a tot el públic i oferint un partit disputat fins a l’últim moment contra el campió. El Sant Andreu Natzaret, el Samà, el Nou Bàsquet Olesa i el CB Tarragona completaven la classificació d’un torneig que apostava per equips de nivell Interterritorial i Nivell A.


Paral·lelament a la competició, es van dur a terme concursos de tir pels jugadors i també pel públic, arrodonint una gran jornada de bàsquet que, un any més, ha estat una festa i un punt de trobada de jugadors, entrenadors i entrenadores, famílies i simpatitzants del SE Casal.


El SE Casal agraeix l'àmplia assistència i el compromís dels equips, públic, patrocinadors i l'Ajuntament de Vilafranca així com la regidora d'Esports Anna Doblas, que fan que actes com el Torneig Infantil de Bàsquet puguin ser una realitat.


コメント


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page