top of page

El Casal-Societat “La Principal” de Vilafranca del Penedès i la FEGP reforcen vincles amb un acord de col·laboració

Vilafranca del Penedès, 29 d’abril del 2024 – La presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Neus Lloveras i el president del Casal-Societat “La Principal”, Marcel Esteve, han signat un acord de col·laboració per crear sinèrgies entre amdues entitats històriques.
Gràcies a aquest acord, tant la FEGP com el Casal-Societat "La Principal" es posen a disposició dels teixits associatius dels dos organismes per fomentar activitats,  programes en comú i ampliar els seus espais. Les dues entitats es proposen la producció d’actuacions conjuntes i compartir avantatges en benefici dels seus respectius afiliats com, per exemple, descomptes en la matrícula de cursos formatius o en el lloguer d’espais. D’aquesta manera també es vol afavorir en les seves inicitatives.


La presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, ha destacat l'impacte i la labor social que fa el Casal a Vilafranca del Penedès i ha volgut fer una aposta per sumar esforços i crear sinergies. Amb l'acord de col·laboració es reforça el vincle històric entre les dues entitats penedesenques amb l'objectiu comú de potenciar les singularitats del territori  i treballar de la mà per a la projecció econòmica i social de l’entorn.

Comentários


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page