top of page

La SE Casal ja és de Primera!

S'ha aconseguit després de 10 anys de molt bona feina de les juntes i els tècnics que, durant una dècada, han construït la gran SE CASAL que tenim avui.


Vilafranca del Penedès, a 30 d'abril del 2024 - Amb el triomf 79-54 davant el Manyanet Molins, el passat 28 d'abril el Sènior A aconseguia l’ascens de categoria dues jornades abans d’acabar la lliga. El sènior del Casal ja és nou equip de Primera Catalana. Després d’una temporada amb només 5 derrotes, l’equip ha assolit l’ascens amb dues jornades d’antelació.


Fotos: Toni Galitó


L’equip de Roger Vendrell va sortir endollat des de l’inici, conscient que no es podia fallar davant la sempre fidel afició del Pavelló Joan Marquès. Després de tancar el primer quart guanyant de 8 punts, abans del descans, el Casal deixava encarrilat el triomf davant un Manyanet Molins amb només 8 jugadors disponibles. 53 a 27 al descans. Amb el fre de mà posat al tercer quart, el Casal mantenia un avantatge de 24 punts. Al final del partit els vilafranquins s’imposaven per 25 punts, amb un marcador de 79 a 54.


Però el més destacat del partit va ser la celebració de l’ascens a Primera 10 anys després, amb tota la afició omplint la pista i fent pinya amb la resta del club.Comments


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page