top of page

El Casal i Creu Roja Alt Penedès impulsen la 6a edició de Ritmes Solidaris

El festival de dansa, que cada any compta amb la participació de les escoles de dansa Assumpta Trens, CAS i Més Gimdans, destina els seus beneficis a beques menjador per a infants


Vilafranca del Penedès, 2 de maig del 2023 – El dissabte 20 de maig el Teatre Casal acollirà la sisena edició del festival Ritmes Solidaris, una iniciativa que cada any destina els seus beneficis a projectes d'alimentació infantil que impulsa la Creu Roja Alt Penedès. El festival compta amb l'organització de la Creu Roja i el Casal Societat La Principal i la implicació directa dels alumnes i professors de les escoles de dansa CAS, Assumpta Trens del Casal i Més Gimdans, que ofereixen un espectacle de dansa de manera altruïsta per contribuir al projecte.


"Aquesta iniciativa és una de les nostres apostes per aportar recursos per les famílies en risc d'exclusió social. A més, veiem molt positiu que siguin els mateixos infants d'aquestes escoles de dansa els qui participin activament en un projecte solidari que beneficia altres infants en situacions vulnerables, de manera que el festival suposa una presa de consciència de realitats diverses", expliquen des del Casal. Per la seva banda la presidenta de Creu Roja Alt Penedès, Àngels Matas, recordava que l'objectiu del projecte és "contribuir a que tots els infants de la comarca puguin accedir a àpats saludables", i afegia que Ritmes Solidaris és possible "gràcies a les aliances amb les escoles de dansa, el Casal i Creu Roja, i a la col·laboració del públic i les empreses".


El festival Ritmes Solidaris va començar el 2016, amb una primera edició que va reunir 150 ballarins i ballarines i va recaptar 1.904 euros. Des d'aleshores, l'espectacle ha recaptat més de 22.000 euros, que s'han destinat a 3.719 àpats per a infants en situació vulnerable, tant en beques menjador com en targetes pre-carregades. Aquest 2023 s'ha marcat l'objectiu d'aconseguir 5.000 euros, que cobririen les beques menjador de 10 infants per tot un curs escolar, i 60 targetes pre-carregades per a una vintena de famílies.


Les persones interessades a contribuir en aquesta activitat solidària ho poden fer de dues maneres: o bé assistint a l'espectacle i fent una aportació de taquilla inversa (escollint la quantitat que es vol donar) o bé fent un donatiu de manera anticipada a la Fila Zero, opció per a empreses i entitats. Per a aquesta segona opció, cal fer un ingrés d'un mínim de 50 euros al compte ES59 0049 1806 9429 1202 3860 fins al 14 de maig, indicant com a concepte "Ritmes Solidaris Alt Penedès + nom de l'empresa" i enviant un justificant bancari a silvia.mendez@creuroja.org.コメント


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page