top of page

Alumnes de dansa del Casal participen a un videoclip artístic d’Olovson

19/11/22

DANSA

El 18 de novembre es va publicar un vídeoclip artístic que acompanyava el tema musical “Books are Flying” (string variation), del compositor suec Olovson.

En aquest vídeo es pot veure una bailaora (Eri Fukuhara) expressant les seves emocions a través del ball a l’interior de la Casa Miró de Vilafranca, que en cert moment s’acompanya d’un grup d’infants, vestits de vermell. Aquest grup està format per Vinyet López Olaya, Oriol Valls Roca, Laura Pons Casañas, Júlia Gomez Pla, i Ariadna Casals Mata, alumnes de l’Escola de Dansa Assumpta Trens del Casal, que com Fukuhara van treballar amb una coreografia d'Ana Albornoz.

“Una coneguda em va contactar i em va demanar si podria trobar un grup d’alumnes disposat a participar en un vídeoclip” explica Neus Fransi, presidenta de l’Escola de Dansa. “Va ser realment bonic poder formar-ne part. Els alumnes van aprendre com funciona una producció professional, i tothom els va tractar molt bé. Els va agradar molt poder-hi participar, poder gaudir de l’entorn excepcional que és la Casa Miró, estar treballant amb un equip professional, conèixer el compositor en persona i fins i tot tenir maquilladora!” afegeix Teresa Agut, professora de l’Escola de Dansa Assumpta Trens que va buscar el grup d’alumnes.

La peça, produïda per Octarino Media, va comptar amb la direcció artística de Nacho Echeverría. Es va gravar el 6 de setembre a la Casa Miró de Vilafranca.

Comments


Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page