Ja s'ha iniciat un túnel del TERROR únic i inèdit, a l’interior del Teatre Casal de Vilafranca
Nou jornades de representacions amb més de 20 actors caracteritzats, més de 250 metres de recorregut i 25 minuts d’emocions per als que s’atreveixin a entrar-hi.

El còctel de pànic es complementa amb un sorteig per poder ser actor del túnel del terror o passis privats i exclusius de cinema, inspirats en mansions maleïdes.

És el primer cop a la història del Teatre Casal de Vilafranca que es transforma d’una manera tan radical per acollir un espectacle i fer-ho a més, durant nou dies i a l’estiu.


Durant tota una semana, un equip de cinc tècnics va estar treballant de forma intensa per enllestir un dels recorreguts de túnel de terror més impactants i llargs que la companyia vallesana MILNOTES ha afrontat mai.

L’interior dels pisos i platea del Teatre Casal de Vilafranca mostren més de 250 metres de recorregut que de ben segur faran que els amants del gènere del terror gaudeixin com mai amb ambientacions, decoracions i sobretot personatges que els envairan al seu pas, enmig d’inacabables laberints inesperats.

Un treball acurat de la companyia Milnotes per aconseguir que el marc inigualable que ja ofereix el teatre del Casal de Vilafranca, amb més de 90 anys d’història i una estructura de fusta, esdevingui un túnel del terror on els assistents, entrant en grups de 8 a 10 persones, visquin 25 minuts d’adrenalina, terror i sorpreses. El públic que entri al túnel del terror passejarà per gairebé la totalitat d’espais del teatre, passant des dels pisos fins per l’escenari, en un mil·limètric túnel pensat per emocionar i òbviament, espantar.

Les representacions van començar el divendres 17 de juny, però la promoció de l’espectacle ja va despertar força interès durant el cap de setmana del Vijazz, on els assistents a la fira de productes es podien trobar amb els personatges caracteritzats per la Rambla de Nostra Senyora o veure una mínima mostra de decoració al vestíbul del teatre, però el plat fort i decisiu ja està servit.

9 DIES DE REPRESENTACIONS
..............................................

17,18,19 de juliol
24,25,26 de juliol
31 de juliol i 1 i 2 d’agost

HORARI INTENSIU
............................

Els divendres de 19.30h a 01.30h
Els dissabtes de 20.30h a 1.30h
Els diumenges de 19.30h a 0.30h.

Els grups entren al túnel cada cinc minuts i s’hi estaran uns 25 minuts.

PREUS
..........

Socis del Casal, 8€
Públic, 10€


RESTRICCIONS
.......................

Els menors de cinc anys no podran accedir-hi i els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

EXTRES
............

REGAL “CINEPÀNIC”

Els primers 100 assistents a les sessions dels dies 24,25,26 i 31 de juliol, rebran un regal molt especial. Formaran part d’un grup selecte que gaudirà d’una sessió “privada” de cinema de terror, amb cases de pànic com a protagonistes !!!.......................................................................................

TEATRE CASAL DE VILAFRANCA
Del divendres 17 de juliol al diumenge 2 d’agost

Entrades a 8€ per als socis de l’entitat i 10€ per al públic

.......................................................................................

Lloc: Teatre Casal de Vilafranca
Data: 17/07 a 02/08
Hora: Consultar

Aquest dissabte podeu gaudir de l'espectacle de l'Escola de Dansa Assumpta Trens, URBS
El despertar d’un nou dia ens dóna la màgia de poder somiar, tot el curs del sol sobre la terra provoca vivències molt personals i amb l’arribada de la nit, els personatges del carrer esdevenen reals com la mateixa vida.Lloc: Teatre Casal de Vilafranca
Data: 27/06/2015
Hora: 21.00h

Revetlla de Sant Joan 2015
Aquest any l’equip de la sala de ball us proposa gaudir de la nit de la revetlla de Sant Joan, sopant amb els vostres amics i familiars a l’interior del nostre teatre o venint a ballar a partir de les 12 de la nit !!!

Les inscripcions del sopar ja están tancades i per tant, podeu aprofitar l'opció de venir a ballar.


GUATEQUE AMB MÚSICA DELS 60 ALS 90
----------------------------------------------------

A les 12 de la nit, la sala de ball obrirà les portes per tots aquells que vulguin passar una bona revetlla gaudint dels èxits musicals dels anys 60 fins als 90, punxats per Joan Sadurní.

I per poder agafar forces, a partir de les 2.30h es servirà coca i xocolata !!!

PREUS
Socis, 7€ / No socis, 10€

HORARI
Entrada a les 12 de la nit.
Lloc: Teatre Casal de Vilafranca - Sala de ball Swing
Data: 23/06/2015
Hora: 12 nit

Aquest divendres, els alumnes joves de l’EFIT presenten DECONSTRUCCIÓ DEL MÈTODE
La representació tindrà una prèvia de l’actor Josep Maria Bel, que representarà el monòleg AQUESTA NIT IMPROVISEM de Luiggi Pirandello, que ja es va poder veure la nit del lliurament del Premi Rosa Florido.


Aquest any els alumnes de l'EFIT-Espai de Formació Teatral us volen oferir un treball diferent. Amb la voluntat d'investigar i fer coses noves han decidit presentar una no-obra, això vol dir que no veureu una obra convencional. Veureu com hem treballat algunes escenes de l'obra El Mètode Gronholm, de Jordi Galceran. Tot plegat amb una reflexió sobre el tema d'aquesta obra i amb diferents tècniques utilitzades a classe durant el curs.
Esperem que aquesta proposta us agradi i us animi a seguir aprenent i experimentant amb el teatre.

DECONSTRUCCIÓ DEL MÈTODE
---------------------------------------

Alumnes de 11 a 16 anys de l'EFIT-Espai de Formació Teatral

Intèrprets: Ariadna Soriano, Júlia Rovirosa, Alba Solsona, Foix Rossell, Marta Amat, Helena Llongueras, Joan Cols i Sergi Chaves.

Guió i Direcció: María Rodríguez Sandía.
Vídeos: Punt TV
.......................................................................................

TEATRE CASAL DE VILAFRANCA
Divendres 19 de juny, 20h

Entrada gratuïta

.......................................................................................Lloc: Teatre Casal
Data: 19/06/2015
Hora: 20h

Aquest diumenge a la tarda, l’actor Quim Masferrer clourà la temporada d’espectacles 2014/2015 amb l’obra TEMPS
En un horari poc habitual per la temporada d’espectacles del Casal com és el diumenge a la tarda, l’entitat clourà el cicle 2014/2015 amb una bona dosi d’humor.

En total han estat 28 espectacles de teatre, música i dansa que han omplert les nits d’octubre a juny de la capital del Penedès.

TEMPS va ser estrenat al Festival Temporada Alta i ha estat dirigit per Ramon FontserèLi acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida. Una hora i mitja. 5.400 segons de batecs. Ni un més. No res i tot alhora.

Una hora i mitja de la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el que pensa, de ser sincer per una vegada. La llibertat de saltar-se les normes polítiques, socials i morals. La llibertat de qui no es pot empresonar, ni multar, ni imputar, ni castigar. La llibertat de riure´s del mort i de qui el vetlla.

Una hora i mitja d´intensa tristesa, de certesa de la mort, de comiats, planys, records, olors, amics, paisatges, amors...que mai més no sentirà. Desitjos insatisfets, tot allò que no ha pogut fer ni podrà fer mai. Un cúmul de ràbia, rancúnia, venjança... la llibertat de riure´s del mort i de qui el vetlla.

La tragicomèdia de la vida en 90 minuts.
S´obre el teló. Comença el compte enrere.
.......................................................................................

TEATRE CASAL DE VILAFRANCA
Diumenge 14 de juny, 19h

.......................................................................................


VENDA D’ENTRADES

- Oficines del Casal, de dimecres a divendres de 17h a 20h.
- Taquilles del teatre, el dia de l'espectacle des de dues hores abans de l'inici de la representació.
- A internet, a l’adreça www.teatrecasal.comLloc: Teatre Casal
Data: 14/06/2015
Hora: 19h

Dimarts 9 de juny, Ramon Arnabat presentarà el llibre ATENEUS: CULTURA I LLIBERTAT, al Casal de Vilafranca
L’obra ha estat editada per la Federació d’Ateneus de Catalunya i descriu la configuració del món dels ateneus al nostre país, des dels primers antecedents històrics que els van impulsar fins als nostres dies.

Les comarques del Penedès acullen a dia d’avui un bon nombre d’aquestes entitats i són hores d’ara un dels territoris amb major implantació a Catalunya.La Federació d’Ateneus de Catalunya ha editat el llibre “Ateneus: Cultura i llibertat. Associacionisme a la Catalunya contemporània”. Els historiadors Ramon Arnabat i Xavier Ferré, són els coautors de la publicació, que fa un recorregut pel moviment associatiu al Principat de Catalunya des de l’Edat mitjana fins a l’actualitat, tot destacant la seva aportació a la formació intel·lectual de les classes subalternes.

A més de remarcar la centralitat dels ateneus en la tasca culturitzadora i polititzadora de les classes populars, l’obra incideix en la tipologia d’aquestes entitats associatives, les quals, des de vessants ideològics diversos, acompleixen un objectiu cohesionador dels sectors socials que s’hi identifiquen

L’afany actualitzador d’aquesta recerca explica la introducció de models sociabilistes que a hores d’ara malden per projectar socialment noves necessitats i concepcions. El llibre ha estat editat per la Federació d’Ateneus de Catalunya amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona............................

Activitat gratuïta i oberta a tothom, organitzada conjuntament amb el Casino Unió Comercial
...........................
Ramon Arnabat Mata
(Santa Margarida i els Monjos, 1957)

Historiador, professor del Departament d’Història i Història de l’Art i membre del Grup de Recerca Consolidat ISOCAC de la URV i president de l’Institut d’Estudis Penedesencs.Les seves línies de recerca són els moviments socials dels segles XIX i XX i la Guerra Civil espanyola i el franquisme. Darrerament ha publicat Atac i defensa de la rereguarda (2014 ) i ha coordinat:Sociabilidades en la España contemporánea (2014).

.........................................................................................

CASAL DE VILAFRANCA
Dimarts 9 de juny, 20.30h

.........................................................................................MÉS INFORMACIÓ CASAL DE VILAFRANCA
T. 93 890 12 48
M. casal@casal.org
W. www.casal.org
F. www.facebook.com/casaldevilafrancaLloc: Casal de Vilafranca
Data: 09/06/2015
Hora: 20.30h

Aquest dissabte, portes obertes al Casal de Vilafranca amb una cercavila musical amb Gegants articulats i mostra de les activitats a les seccions
Una gran festa en el marc del dia de l’Associacionisme Cultural que permetrà veure les activitats de les seccions del Casal i participar al sorteig d’una activitat completament gratuïta del curs 2015/2016.Al Casal de Vilafranca obrim les portes de bat a bat per mostrar-vos les activitats que realitzen les nostres seccions.

Des de les sis de la tarda i fins 2/4 de nou del vespre, podreu passejar pels espais d’activitats de la rambla Nostra Senyora, el passatge Alcover i el carrer Migdia i veure’ls plens de vida gràcies a la marató d’activitats que us han preparat i descobrir-ne els detalls de la mà dels seus responsables.

Una oportunitat única per descobrir en una sola tarda “Tot el Casal” i conèixer el treball i els valors de l’entitat.

No us ho perdeu!Una visita que us pot fer guanyar un any d’activitat gratuïta

Si al llarg de la tarda del dissabte visiteu un mínim de tres espais de seccions dels nostres edificis, podreu participar al sorteig que realitzarem al vestíbul del teatre, el mateix dissabte a les 20.30h, on podreu guanyar l’accés gratuït per una persona a una de les activitats o cursos que s’iniciaran al mes de setembre de 2015 i finalitzaran al juny de 2016....................................................................................................

CASAL DE VILAFRANCA
Dissabte 6 de juny, de 18h a 20.30h

...................................................................................................MÉS INFORMACIÓ CASAL DE VILAFRANCA
T. 93 890 12 48
M. casal@casal.org
W. www.casal.org
F. www.facebook.com/casaldevilafranca


Lloc: Edificis Casal de Vilafranca
Data: 06/06/2015
Hora: De 18h a 20.30h

A partir del 8 de Juny iniciem la venda d’entrades del Festival URBS als alumnes de l’ Escola de Dansa

Dimarts 26 de maig a les 20 hores es va fer el sorteig de la lletra per la venda d´entrades del Festival de dansa “Urbs “ .

La lletra d´inici es la H.Dilluns 8 de juny:

- de 17:00 a 18:00 hores: del cognom JIM al cognom MARTINEZ GA
- de 18:00 a 19:00 hores: del cognom MARTINEZ MU al cognom MUN
- de 19:00 a 20:00 hores: del cognom MUR al cognom PASC

Dimarts 9 de juny:

- de 17:00 a 18:00 hores: del cognom PAST al cognom ROC
- de 18:00 a 19:00 hores: del cognom ROD al cognom SANCHEZ RE
- de 19:00 a 20:00 hores: del cognom SANCHEZ RI al cognom TRI

Dimecres 10 de juny:

- de 17:00 a 18:00 hores: del cognom TRU al cognom VILLA
- de 18:00 a 19:00 hores: del cognom WEB al cognom AYO
- de 19:00 a 20:00 hores: del cognom BAG al cognom CAÑ

Dijous 11 de juny:

- de 17:00 a 18:00 hores: del cognom CAR al cognom CON
- de 18:00 a 19:00 hores: del cognom COR al cognom EXP
- de 19:00 a 20:00 hores: del cognom FAR al cognom GARCIA BL

Divendres 12 de juny:

- de 17:00 a 18:00 hores: del cognom GARCIA BO al cognom GRA
- de 18:00 a 19:00 hores: del cognom GUA al cognom GUI

Les llistes integres les trobareu penjades a l´Escola de Dansa

Lloc: Oficines del Casal
Data: 27/05/2015
Hora: veure descripció

Acte de lliurament de la 3ra edició del Premi Rosa Florido de dramatúrgia teatral
El proper 29 de maig, el teatre de l’entitat acollirà l’acte de proclamació de l’obra guanyadora de la tercera edició del premi Rosa Florido, de dramatúrgia teatral.

Un acte obert a tothom on es posa en valor la tasca de creació teatral en la seva etapa inicial, la dramatúrgia. Un acte on recordarem l’origen del premi i on us esperen sorpreses i emocions per acompanyar la descoberta de l’obra guanyadora.

No us ho perdeu!

Lloc: Teatre Casal
Data: 29/05/2015
Hora: 20:30h

DOCUMENTAL AL CASAL - CITIZENFOUR

Oscar 2015 - Millor pel·lícula documental
--------------------------------------------------


Al gener de 2013, Laura Poitras va començar a rebre correus electrònics xifrats d’un remitent anomenat "CITIZENFOUR", qui li assegurava tenir probes dels programes de vigilància il·legals dirigits per la NSA en col·laboració amb altres agències d’intel·ligència.

Cinc mesos desprès, al juny de 2013, Poitras viatjava a Hong Kong, juntament amb els periodistes Glenn Greenwald i Ewen MacAskill, per la primera de les moltes trobades que mantindria amb el seu misteriós confident. Poitras va anar a totes aquestes trobades acompanyada d’una càmera per enregistrar tot el que hi passava.

Al sortir a la llum tota aquella informació classificada i destapar-se l’escàndol, hauran de fer front als mitjans i mantenir la seva seguretat i la dels seus, que ara estan en perill.

+ Informació a www.cineclubvilafranca.cat

Lloc: Sala Zazie
Data: 23/05/2015
Hora: 18h

Tornar adalt ^